Kommunikationsstrategi

 

Att välja rätt kommunikationsstrategi för varje tillfälle och målgrupp kräver erfarenhet och fingertoppskänsla.

 

Examen från IHR och mångårig erfarenhet av rådgivning i informations- och marknadsfrågor till både större och mindre företag och organisationer ger den grund som fordras.

 

Bred och djup erfarenhet av profil- och informationsfrågor, vana att fungera i en ledningsgrupp och att ta strategiskt informationsansvar. Analyserar, utarbetar strategi- och informationsplaner - arbetar gärna med både stora och små uppdrag.

 

 

 

 

Våra tjänster

Calderon & Partners bistår utmed hela kedjan i informations- och kommunikationsprocessen, från utarbetande av verksamhetsidé och strategi, till utformning och genomförande av olika kommunikations- och informationsinsatser.

 

Calderon & Partners genomför alla normalt förekommande tjänster i samband med reklam- och informationsarbete. Massmediakontakter, evenemang, utställningar, multimediaproduktioner etc.

 

 

 

 

 

 

Calderon & Partners © 2015 • Lillängen 14, 622 61 Visby • +46 (0)705 27 11 00 • info@calderon.se

Reklambyrå, Gotland, Visby, CALDERON  &  PARTNERS, reklam, marknadsrådgivning, pr, kommunikation, strategi, design, grafisk form, AD, original, produktion, projektledning, information, massmediakontakter, marknadsföring, marknadsundersökningar, pr-byrå

jan@calderon.se